Ha estat una setmana difícil per a tothom. L’Estat espanyol nega la violència policial contra els votants de l’1-O i es nega a dialogar amb Catalunya. Rajoy fa servir el poder judicial, la repressió i la regressió en l’autogovern per espantar-nos com a societat. Això només té un nom: maltractament. ?

Ens volen desanimats. I no ho podem permetre, ni s’ho mereixen ni ens ho mereixem. No estem fent res dolent. Voler canviar la teva societat a través d’eines democràtiques i pacífiques no és cap delicte. És l’única via. ?

Per això, és molt important que aquests dies ens donem molt d’afecte i d’amor els uns als altres. Descanseu, mengeu bé, quedeu amb amics i familiars, que us toqui l’aire, passeu-ho bé. Hem d’agafar forces perquè venen dies molt importants per al nostre país. Ara cal confiar en els nostres representants polítics. Fermesa, dignitat i diàleg. Hem de seguir mostrant al món el tarannà del nostre país. ?

Si ens mantenim units i amb forces, el país farà història. “Los catalanes hacen cosas”, sentim-nos-en orgullosos. El cap ben alt, moral ben alta i a somriure. Ens en sortirem! ?

PASSA-HO ?

– Crida per la Democràcia –Traducido en Google.

Ha sido una semana difícil para todos. El Estado español niega la violencia policial contra los votantes del 1-O y se niega a dialogar con Cataluña. Rajoy utiliza el poder judicial, la represión y la regresión en el autogobierno para asustarnos como sociedad. Esto sólo tiene un nombre: maltrato. ?

Nos quieren desanimados. Y no lo podemos permitir, ni lo merecen ni nos lo merecemos. No estamos haciendo nada malo. Querer cambiar tu sociedad a través de herramientas democráticas y pacíficas no es ningún delito. Es la única vía. ? 
Por ello, es muy importante que estos días nos demos mucho cariño y de amor unos a otros. Descansen, comed bien, quede con amigos y familiares, que le dén el aire, pasadlo bien. Tenemos que coger fuerzas porque vienen días muy importantes para nuestro país. Ahora hay que confiar en nuestros representantes políticos. Firmeza, dignidad y diálogo. Debemos seguir mostrando al mundo el carácter de nuestro país. ? Si nos mantenemos unidos y con fuerzas, el país hará historia. “Los catalanes hacen cosas”, sintámonos orgullosos. La cabeza bien alta, moral bien alta y a sonreír. Vamos a salir! ? PASO LO ? – Llamada para la Democracia –